Aktualności

19 Cze

Buduj przyszłość na Politechnice Rzeszowskiej. Dowiedz się dlaczego warto z...

W roku akademickim 2020/2021 Uczelnia przygotowała blisko 5,6 tys. miejsc na studia I i II stopnia. Przyszli studenci mogą wybierać spośród 30 kierunków studiów na 7 wydziałach.
10 Cze

Pracownicy PRz w gronie nowo wybranych władz Oddziału Podkarpackiego PTI

Nowa kadencja to doskonała szansa i możliwość zaprezentowania potencjału, który z pożytkiem zostanie wykorzystany dla rozwoju naszej Uczelni, regionu i kraju.
 
10 Cze

Geodezja i planowanie przestrzenne – nowy kierunek na Politechnice Rzeszowskiej

Utworzenie nowego kierunku jest odpowiedzią na rosnące zainteresowanie młodzieży i otoczenia społeczno-gospodarczego tym profilem kształcenia.
09 Cze

Rektor Elekt z wizytą w Stalowej Woli

Rektor - Elekt dr hab. inż. Piotr Koszelnik prof. PRz oraz Prorektor - Elekt prof. dr hab. inż. Jarosław Sęp odwiedzili WMT oraz spotkali się z Prezydentem Stalowej Woli i Zarządem Huty Stalowa Wola.
 
09 Cze

Webinaria Cyberświadome społeczeństwo

Podczas każdego wirtualnego spotkania zostaną poruszone tematy dotyczące bezpieczeństwa w sieci, które będą cennym źródłem wiedzy.
01 Cze

Wirtualne nagranie Chóru Akademickiego Politechniki Rzeszowskiej

Jednym z efektów pracy on-line Chóru jest wirtualne nagranie, bardzo ważnego dla całej społeczności akademickiej, utworu „Leć do gwiazd”.
 
01 Cze

Transport – nowy kierunek na Wydziale Budownictwa, Inżynierii Środowiska i...

Studia pierwszego stopnia będą prowadzone na Wydziale Budownictwa, Inżynierii Środowiska i Architektury. Pierwszy nabór zostanie uruchomiony na rok akademicki 2020/2021.
28 Maj

[VIDEO] Studiuj na Wydziale Chemicznym

Wydział Chemiczny jest miejscem kształcenia specjalistów czterech kierunków. Sprawdź, dlaczego warto podjąć studia na tym Wydziale.
 
Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję